Knack - Zijderoute
Kamelenkaravanen die duizenden kilometers door de woestijn sjokken, van Azie naar Europa. De Zijderoute spreekt tot de verbeelding...
Zin - Malawi
Een ongerept safariland met de big five en zonder de drukte. Lonely Planet tipte Malawi terecht als must go bestemming.
Reiz& - Istanbul
Niemand in Istanbul is zo populair als Ataturk. Overal kom je hem tegen: op het geld, op foto's aan de weg en als immens standbeeld.
Telegraaf - Cartagena
Cartagena weet wat feesten is. Een paar minuten aan de Colombiaanse kust is genoeg om je vooroordelen acuut bij te stellen.
Esta - Marrakesh
Marrakesh heeft iets magisch. De souks, de slangenbezweerders, de sluimerende katten. 1000 en 1 nacht is hier aan de orde van de dag.
Villa d'Arte - Antillen
Witte stranden, heldere zee, tropisch klimaat: alle ingredienten voor een droomvakantie zijn op Sint Maarten en Bonaire aanwezig.
Playboy - Savannerally
Robuuste terreinwagens, stoffige zandtracks vol gaten, rivieren om over te steken - en dat alles in de schaduw van het Amazonewoud.
Arts & Auto - Suriname
Bedekt met ongerept regenwoud, de geschiedenis voor het oprapen en bewoners die in zijn voor een praatje. In het Nederlands.
Flair - Mijn Verhaal
Madeleine over haar vader, die haar relatie afkeurt. "Ik zal nooit vergeten dat hij zei: kon je niets beters krijgen?"
Vriendin - Tarot
Mysterieus? Of valt het wel mee? Ik liet mijn kaarten leggen en dat bracht meer op tafel dan alleen het deck tarotkaarten.